Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo vit

Exans 5-mannaplan vid omklädningsrummen
12 september 2021
12:30

Fortuna FF Svart

Referat

Referat: IK Wormo vit - Fortuna FF Svart

Regnet på morgonen var lite oroande men det slutade och blev nästan lite tryckande värme.
Hemmamatch idag mot Fortuna - och......det var ett lag som kom med snabbhet och spelade en mycket fysisk fotboll som kanske inte de blåa killarna är så vana vid. Fortuna bokstavligen flög ifrån de blåa när det gällde mål - men det är det sista vi fokuserar på på dessa 5.mannamatcher.

Istället ser vi vilken träning vi fick idag - en träning som visar att man måste vara på tå, inte bara röra bollen och sedan vara stilla utan fortsätta springa. Våga hålla i bollen när den kommer till en och om man är back - inte glömma att titta bakom sig. Dessutom var det idag en bra insikt i att när man spelar fotboll måste man springa - och orka springa hela matchen. Vad göra åt lite för hårda tacklingar?Ja, antingen passa innan, eller springa ifrån.

Som vanligt gav de blåa aldrig upp utan fortsatte att kämpa och tredje perioden var det flera som fått olika aha-upplevelser och man började våga dribbla framåt, hålla i bollen och stå upp mot tacklingarna. Man vågade utmana. Dino, Yosef och Abdullah gjorde bra ifrån sig i målet idag! ALLT vi gör lär vi oss av och kilarna har en fantastisk positiv inställning! Håll fast vid den!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Abdullah Al kaii 1 0 0 0 0 0
Dino Dedic 1 0 0 0 0 0
Valter Sandsborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng